Tweet - SHARE THIS |
ZOHO CORP Written test pattern and some questions
Pattern (total 45q = 25 objective + 20 descriptive) Time 2hrs
25 Objective questions from( 20 Verbal reasoning, 5 Aptitude )
Here they gave a passage and some questions below like
Eg: Alice,Bob,Chris,Dave,Eric,Fred,Laura used to work in a restaurant for 6 days from Tue-Sun and every one is worked for one day and at least 2 members work on a day, Mon is holiday
Restrictions:
1) Either Alice or Bob work on 1st day
2) Laura works only on 4th and 5th days
3) A 1day gap is left between Laura and Chris
4) Eric works Immediately after Bob
Questions:
1.What is the order of their working ?
A).......... ........C)........D)..........E)........
3-5 questions will be asked from this passage
These sort of questions will be asked up to 20 from 25 in objective type, giving nearly 5-6 Passages
And rest 5 questions will be Aptitude like
1) A clock misses 1min for each hour after the midnight and the time in the clock before 1hour 30min is 13.45 and what is the current time in the clock?
A)15.00 B)15.13 C)14.59 D)14.35 E)14.30
And coming to Descriptive The questions will be of
1)Find the next number in the series of numbers 77,49,36,18,.........?
ans: We have to describe the answer as
7*7 = 49 (gives the the 2nd number)
4*9 = 36 (gives the the 3rd number)
3*6 = 18 (gives the the 4th number)
Now 1*8 = 8 (gives the the 5th number)
So 8 is answer
2)A Caterpillar crawls a distance with speed of 21inches/min in the one direction and after feeding moves back in the same direction with 7inches/min and what is the average speed of it?
3)On probability and permutations like balls are drawn from box and how many are drawn ...........
.........etc?
and problems on trains, find shortest and critical path, junctions, relationships, Venn diagrams ........................................etc
so, We have to give the complete and detailed step by step process of these problems in descriptive.
....................................................... ALL THE BEST ....................................................