idealhr

Members
  • Content count

    70
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About idealhr

  • Rank
    Advanced Member
  • Birthday 07/07/1972

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.idealhrservice.in/

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Tamil Nadu, India
  • Interests
    HR Services, Staff Recruitment, Legal Liasioning
  1. The solution is 6 inches....before 11 am 2.25(given)after 11 am11 to 1=1.251 to 3=1.253 to 5=1.25total=(1.25)*3+2.25=6
  2. The middle letters are static, so concentrate on the first and third letters. The series involves an alphabetical order with a reversal of the letters. The first letters are in alphabetical order: F, G, H, I , J. The second and fourth segments are reversals of the first and third segments. The missing segment begins with a new letter. So the answer is JAK.
  3. You can edit the same in your profile after logging into your account.
  4. Only one mice is enough.. with one mice we can test any no. of cans taking the appropriate time constrain...
  5. The answer is the House Maid. Because she said she went to post office on 26th Jan 92, which is a Government holiday and the post office is closed on that day.
  6. Please provide the link with the post.
  7. Total distance travel by taxi is=3 miles so,we can write 3miles=1/5*15 now according to prob 1st 1/5 mile's fair is= Rs. 1 so, remaining miles=3-1/5=(15-1)/5=14/5 nd now fair is 0.20 per 1/5 mile so 14/5 miles fair is=14*0.20=2.80 total fair=1+2.80=Rs 3.80 So the answer is Rs.3.80.
  8. Please share the attachment or post once again the aptitude questions.
  9. It is the number of letters one should say if the guard tell any number. So, Twelve has 6 letters and six had three letters.
  10. width of river = 750 metersplant from the power unit = 1500 metershence, the cable on the bank is 1500 - 750 = 750 meters.so, total cost = (750*15) + (750*12) = Rs. 20250/-
  11. The answer is -0.2.
  12. 100 cats can kill 100 mice in 100 days. That is 1 cat kills 1 mice in 100 days. Then if 4 cats have to kill 4 mice the time should not change. That is a cat can kill a mice in 100 days. 4 cats can kill 4 mice in 100 days.
  13. A rectangle is formed by two vertical and two horizontal lines. On an 8x8 chessboard, you can choose two vertical lines in C(9, 2) = 9!/(2!*7!) = 36 different ways. Similarly you can choose two horizontal lines in 36 different ways. So, the answer is 36*36 = 1296.
  14. The answer is 181. (1*1 =1 & 9*9=81).
  15. Area of the park = (60 x 40) m2 = 2400 m2. Area of the lawn = 2109 m2. Area of the crossroads = (2400 - 2109) m2 = 291 m2. Let the width of the road be x metres. Then, 60x + 40x - x2 = 291 x2 - 100x + 291 = 0 (x - 97)(x - 3) = 0 x = 3. So the answer is 3m.